Behandlinger

Ryg, skuldre og nakke: 30 min eller 60 min.
Benmassage: 30 min. eller 60 min.
Armmassage: 30 min.
Ansigtsmassage: 30 min.
Fysiurgisk helkrops massage, dybdegående: 60 min.
Fysiurgisk helkrops massage, dybdegående: 90 min.
Helkrops massage, velvære: 60 min.
Helkrops massage, velvære: 90 min.
Thai-yoga massage: 60 min.
Thai-yoga massage: 90 min.
 
Fysiurgisk massage:
Fysiurgisk massage er en massageform, hvor massøren arbejder dybt i væv og muskulatur. Massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning, hvilket stiller krav til massørens viden omkring musklernes udspring, tilhæftning, funktion samt tilstand.
En fysiurgisk massage udføres ved hjælp af forskellige massageteknikker, der gør det muligt for massøren at tilpasse den fysiurgiske massage til den enkelte klient og eventuelle problemer. Massageformen afspænder og giver ro, giver en bedre blodgennemstrømning, og udskiller affaldsstoffer, anvendes forebyggende mod skader, afhjælper muskulære problemer og ikke mindst giver den en øget kropsbevidsthed.
 
Velværemassage:
I velværemassagen bruges omtrent de samme teknikker som i den fysiurgiske. Forskellen er at velværemassagen er blidere, med mere olie og er en del mere afslappende.
 
Thai-yoga massage:
Thai-yoga massage er en alsidig massageteknik der arbejder med alle bevægeapparatet dele, dvs. muskler, led og bindevæv. I stedet for at massere musklerne som man kender det fra fysiurigsk massage består thai massage af mange forskellige yoga -lignende positioner hvor kroppen trækkes, strækkes og presses.I denne massageteknik er både behandler og modtager påklædt, og du skal derfor have løstsiddende og afslappet tøj på.
 
Triggerakupunktur:
Ved triggerakupunktur indsættes meget tynde nåle i bestemte punkter på kroppen. Trigger-akupunktur eller Intramuskulær Stimulation (IMS) er et system til diagnosticering og behandling af myofasciale smerte syndromer (kroniske smertetilstande, der opstår i bevægeapparatet). Behandlingen med nåle foregår som regel i forbindelse med fysiurgisk massage. 
 
Hvis du har spørgsmål til de forskellige behandlinger er du selvfølgelig velkommen til at kontakte mig.

 
Book tid på www.CityO.dk | Holbergsgade 14,3.tv, 1057 København K - Danmark